Over wanda kleur rijk


Wanda Kleur Rijk’ is mijn huidige werknaam. Die naam doet recht aan de kleurige creaties van mijn hand, maar dat is natuurlijk niet vanzelf gegaan.

 Zoals bij zo veel uit de hand gelopen hobby’s het geval is, ontdekte ik bij toeval dat ik over een natuurlijke enthousiasme beschik.

 Tijdens een schoolfeest van mijn zoon in groep 1, moesten de kinderen geschminkt worden. Vanwege een gebrek aan mensen die schmink konden aanbrengen, gaf ik me op. Ik had nog geen ervaring, maar was wel altijd bezig geweest met tekenen. Een beetje tekenen met schmink durfde ik wel aan. Mijn eerste schmink sessie beviel mij zo goed dat ze dit vaker wilde gaan doen. (Mijn eerste schmink gezichten waren echt niet goed, maar... de passie was er wel al)

 Door veel te oefenen en de creatieve lat, ook in moeilijkheidsgraad,  steeds een stukje hoger te leggen, groeide bij mij het besef dat ze minstens zo bedreven kon worden als schmink artiesten die reeds naam hebben gemaakt. Dat bleek ook zo te zijn. Tegenwoordig verzameld ik al mijn levende kunstwerken hier op mijn site, op mijn  Facebook pagina ‘Wanda Kleur Rijk’, en op mijn Instagram wanda_kleur_rijk.

 In die tijd kwam de vraag of ik ook met foam kon werken, en vooral foam hoeden en pruiken kon maken, Zoals bij elke nieuwe uitdaging dacht ik toen ook, “dat heb ik nog nooit gedaan, dus denk ik dat ik dat wel kan” (kreet van Pipi Langkous). Dat ik dit goed ingeschat had, blijkt uit de vele hoeden en pruiken die ik al gemaakt heb.

 Mijn talent bleef niet onopgemerkt en in 2018 werd ik gevraagd door ‘Carpe Diem Events & Verhuur’, om onder mijn eigen werknaam het team te komen versterken. En sinds 2020 heb ik de “grote” stap gemaakt, en is Wanda Kleur Rijk officieel mijn bedrijf, waar ik natuurlijk heel erg trots op ben.

 Maar ik ben vooral trots op mijzelf omdat ik dit bereikt heb met iets dat uit nood werd geboren, een hobby werd en tegenwoordig een professioneel onderdeel van mijn leven is geworden.

 ‘Wanda Kleur Rijk, is voor feesten  / evenementen / workshops te boeken via Wanda Kleur Rijk, op deze site onder de map contact staat hoe.

 Hele groepen voor workshops in foam en schmink zijn ook van harte welkom, en die kunnen mij boeken  via ‘Carpe Diem Events & Verhuur' tel. 0031 6 53 818 747.

  

 
E-mailen
Bellen
Instagram